Voorbeelden

Wij hebben een voorbeeld website voor een parochie en voor een geloofsgemeenschap opgesteld. Deze hebben wij gebaseerd op de websites van de St. Jan de Doper – Vecht en Venen parochie en de geloofsgemeenschappen binnen die parochie.

Kijk gerust rond op deze voorbeeldpagina’s. Voor wat betreft de nieuwsberichten worden deze websites dagelijks gevoed vanuit de St. Jan de Doper parochiewebsite. Inspiratieberichten komen van “Dagelijkse Broodkruimels”.

U kunt hier ook zelf ervaren hoe diverse functies werken, zoals bijvoorbeeld de e-mail diensten of de app-berichtgeving.

E-mail alerts instellen

U kunt uw e-mailadres invullen en u ontvangt vervolgens een mailing over de verschijning van een nieuwe editie van het parochie magazine, een e-mail over de acties zoals Kerkbalans, Advents- en Vastenactie, en ‘s avonds om 7 uur een e-mail met de nieuws- en inspiratieberichten van die dag, van de parochie en van de geloofsgemeenschappen van uw keuze.

U kunt dit alles hier instellen.

U kunt zich daarna uiteraard weer gewoon afmelden.

Onze Kerk app

Voor de app-berichtgeving maken wij gebruik van de app Onze Kerk. Deze app is ontwikkeld door De Zalige Zalm. Wij zijn met hen in gesprek om de aansluiting tussen onze websites en de app volledig automatisch te laten verlopen.

Voor een goed beeld van deze app adviseren wij deze op uw smartphone of tablet te installeren en de St. Jan de Doper parochie te selecteren. Hou daarbij in gedachten dat alle nieuws- en inspiratieberichten op onze websites automatisch in de app zullen verschijnen, en dat u in de app kunt kiezen van welke geloofsgemeenschappen u de “push-berichten” wilt ontvangen. U kunt dat nu al in de app doen door op het envelopje rechts boven in het scherm te klikken.

Onze portfolio

Uiteraard kunt u ook onze portfolio bekijken om een beeld van ons werk te krijgen.